Fönsterputsning

fönsterputsning
Fönsterputsning

Letar du efter professionella fönsterputsare som garanterat kommer att få dina fönster skinande rena? Då har du kommit rätt! Vi har fönsterputsare med mycket hög kunskap inom fönsterputsning. Med deras kunskap inom fönsterputs kan vi erbjuda er ett resultat som skapar en ljus, varm och ren känsla i ditt liv.

Vi erbjuder våra tjänster för både privatpersoner och företag, med andra ord är alla välkomna till oss för att få hjälp med fönsterputs. Är ni intresserade av hjälp med putsning av fönster så hör av er till oss redan idag. För vanliga hus (villor eller legenheter) du kan även boka direkt online i formuläret högst upp. Vi hjälper er gärna!

Hur fungerar fönsterputsning?

Vi står för all utrustning som behövs för fönsterputsningen, vi behöver bara tillgång till en stege, ifall fönster högre än 2,5 meter. Om du inte har någon, tar vi enkelt med en mot en extra kostnad. Vi putsar fönster i alla väder, förutom vid regn om dina fönster öppnas utåt, eller om temperaturen går ner till -10 grader. (I de fallen bokar vi såklart om tiden.) 

Inför fönsterputsning

Plocka gärna undan föremål runt fönstret när fönsterputsaren kommer så att vi enkelt kan komma åt fönstret. Gardiner som är i vägen är bra att ta ner samt om du har möjlighet att flytta större möbler en bit från fönstren.

⇒ Fönsterputsning vanliga frågor ⇐

Får man använda RUT-avdrag?

Ja, du får använda RUT-avdrag som skattbetalande privatperson som är minst 18 år vid beskattningsårets utgång. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Dödsboet kan bara få RUT-avdrag på uppdrag som har utförts före dödsfallet. Efterlevande familj kan inte få RUT-avdrag för arbete som har utförts i förälders bostad efter dödsfallet. 

Läs mer om RUT-Avdrag