ENA Service - övriga tjänster

KRISTALLKRONA RENGÖRING

kristallkrona rengöring

Kristallkronor bjuder verkligen på lite elegans, i vilket rum de än sitter i. Trots det snygga yttre på din kristallkrona, kan den bli något som sticker i ögonen, om man inte ger den det underhåll som krävs. Dessutom blir förmågan att lysa upp rummet kraftigt sänkt av mycket smuts.

Belysningsexperter rekommenderar att en kristallkrona skall rengöras grundligt minst en gång om året. En grundlig rengöring innefattar att du även skrubbar och demonterar belysningsarmaturen.

Priser från 1250 sek.

GOLVVÅRD 

golvvård

Golv slits med tiden.Med jämna mellanrum behöver gammal polering tas bort och ny läggas på. Välvårdade golv är lättare att hålla rena. Dessutom håller de längre då de får ett bättre skydd mot slitage. När vi har polerat golvet känns det som nytt igen!   Vi utför kompetent golvvård av de flesta golvytor enligt principen att olika golv kräver olika behandling, trä, linoleum, plast och olika typer av stengolv.

Exempel på golvvårdsprogram & polishbehandling:  1. Maskinskurning av golv 2. Bestrykning av golvet med försegling och polish i fyra till sex lager.

Självklart vi hjälper till med flyttning av möbler, bara skicka in din offertförfrågan

Rengöring av altan, trädäck och andra träytor är inte roligt men något som måste göras varje år.

Priser från 960 kr. Välkommen att kontakta oss för mer information!

Många fastigheter har soprum och de behöver med jämna mellanrum en riktigt grundlig rengöring. Rena fräscha soprum bidrar till trivseln i fastigheten. Med rena soprum minskar också risken för följdproblem som skadedjur och lukt. Miljöförvaltningen ställer också krav på skötseln av soprummen.

Alla soprum behöver underhåll – soprummen är sådana utrymmen som blir smutsiga och osanitära ganska snabbt. Sanering av soprum utförs lämpligtvis en till två gånger per år, däremellan så behöver tillsyn göras så ofta som nöden kräver. Den rutinmässiga tillsynen innebär att man plockar upp från golv, sopar och småfixar så att rimlig standard upprätthålls.

Välkommen att kontakta oss för mer information!