Om oss

Ena Service

 

 

Hej! Välkommen till ENA Service!

Jag är Petronela och ENA Service är min enskild städfirma. Efter 11 år erfarenhet inom städning, i January 2020 jag har beslutat att börja jobba för mig själv och grundat mitt eget företag. Jag är proffs på städning, driven och obeveklig. Mitt huvudsakliga fokus på arbetet är kundens nöjd, som jag vet det kommer att leda till min firmas framgång.

Vill du veta mer om ENA Services tjänster? Varmt välkommen att kontakta mig:

Ring direkt på:  073-43 20 208

Mail:  info@enaservice.se

Mer fritid för dig

Den enda pengar inte kan köpa är mer tid. Men ner du köper ENA Services tjänster du får ett rent, tryggt hus samt mer fritid för dig och din familj. Då det är värt!

Nöjd kund-garanti

ENA Services kvalitetsgaranti grundar sig på checklistor vi använder utte hos kund.

Kontantfritt företag

Det betalningssätt som erbjuds är 14 dagars faktura