Veckostädningså fungerar den:

Veckostädning innebär att du betalar en fast summa varje månad för de timmarna vi kommit överens om för varje städtillfälle. Med abonnemang får du lägre pris än om du skulle betala städningen löpande per timme.
Priserna varierar beroende på hur ofta du vill boka städning, helgdagar eller röda dagar. För veckovis abonnemang gäller det lägsta priset – 185 kr/timme, varannan vecka städning blir 200 kr/timme och var fjärde vecka 215 kr/timme (priser efter RUT-Avdrag) . Om du väljer städning på Lördag en helgtillägg av 20 % tillkommer. Ifall du har regelbundet städning en vardag och den dagen blir röd dag det här året (ex: National Dag, Jul…), vi kontaktar dig senast 2 veckor före och du har möjligheten at omboka kostnadsfritt till en annan vardag samma vecka eller avboka helt och få de timmarna på din Timbank .
• Praktiskt och enkelt
• Lägre pris – Hemstädningen blir billigare än om du beställer sporadiskt
• Bara en månads uppsägningstid
• Ansvarsförsäkring om något händer
• Samma person städar hos dig
• Miljövänliga städartiklar ingår och fylls på regelbundet
Hemstädning
Hemstädning

Hembesök

Hembesök inför veckostädning innebär att våra planerare kommer hemma hos dig och berättar för dig om hur allt går till och lyssnar på dina synpunkter. Vi pratar om hur mycket städning du behöver hjälp med, olika städ rutiner, städ material, ansvarförsäkring, kvalitets garanti, extra tjänster, priser m.m. Extra viktigt är det att tala om vid känsliga material så som bänkar och golv. Allt dokumenteras i städbeskrivningen så att det är enkelt att följa samma rutiner. Kanske vill du att strykning ska ingå? Berätta för oss, så fixar vi det åt dig. Du kommer få välja städning varje, varannan eller var fjärde vecka – välj det som passar dig bäst.
Har vi överens, då kommer vi skriva avtal, planerar eventuell Start-Städningen och kvitterar ut nyckeln. Då ska vi även organisera städskåpet: du behöver bara ha en välfungerande dammsugare, vi ansvarar för städ material samt städmedel.

Får man använda RUT-avdrag?

Tjänsten ger rätt till skattereduktion. Det innebär att den är en hushållsnära tjänst (RUT) och att du som kund bara betalar 50 procent av arbetskostnaden. Avdraget görs direkt av oss vid köptillfället. Du behöver vara bosatt i Sverige och vara helt eller delvis bosatt i bostaden där tjänsten utförs. Du kan göra RUT- och ROT-avdrag på upp till 50 000 kronor per år.